foto

Barbara Adolph

  • nar. 8.6.1931 (88 let)
    Schneidemühl (Piła, Polsko), Preußen, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Jeder stirbt für sich allein
2005 Mozartbrot
2001 Lední medvídek
1995 Trauma (studentský film)
1992 Endstation Harembar (TV film)
1988 Schwarze Obelisk, Der (TV film)
1985 Smrt podle počítače (TV film)
1982 Domino
1980 Kalte Heimat (TV film)
1979 Kotte (TV film)
1978 Du und icke und Berlin (TV film)
1976 Nelken in Aspik
1975 Aus meiner Kindheit
Damals in Sevilla
Der Staatsanwalt hat das Wort - Heimliche Hände (TV film)
V zemi blahobytu (TV film)
1974 Somow und andere (TV film)
1973 Ein idealer Gatte (TV film)
Polizeiruf 110 - Nachttresor (TV film)
Zweite Leben des F.W.G. Platow, Das
1972 Aller Liebe Anfang (TV film)
Der Herr Ornifle (TV film)
Ein unheimliches Glück (TV film)
Maska (TV film)
1971 KLK volá PTX: Červená kapela
Schwarzes Schaf (TV film)
1970 Die Kassette (TV film)
1969 Jede Stunde meines Lebens (TV film)
Minna von Barnheim oder Das Soldatenglück (TV film)
Mlhavá noc
1968 Geheimkommando Ciupaga (TV film)
Mohr und die Raben von London
1967 Ohrfeige, Die (TV film)
1966 Blaulicht - Maskenball
1965 Dr. Schlüter - Das Testament (TV film)
1964 Abituriententreffen (TV film)
Das Stacheltier - Peterle und die Weihnachtsgans Auguste
Das gewöhnliche Wunder (TV film)
1963 Wenn die Rosen tanzen (TV film)
1959 Die Streiche des Scapin (TV film)
1958 Im 6. Stock (TV film)
1956 Uzdravení
1954 Leuchtfeuer
1952 Odsouzená vesnice
1950 Rodina Benthinů
1949 Chléb náš vezdejší

TV seriály

1992 Unser Lehrer Doktor Specht (TV seriál)
1990 Abenteuer Airport (TV seriál)
1986 Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1978 Rentner haben niemals Zeit (TV seriál)
1974 Pozdní sezóna (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1969 Geheime Spuren (TV seriál)
1968 Geheimkommando Spree (TV seriál)
1967 Neuland unterm Pflug (TV seriál)
1965 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Doktor Schlüter (TV seriál)
1959 Blaulicht (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky