foto

Philipp Hunscha

  • nar. 1962
    Frankfurt am Main, Hessen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 13 Semester
2005 Was für ein schöner Tag (TV film)
2004 Kleine Geschichten von Leben und Tod
2003 Polizeiruf 110 - Abseitsfalle (TV film)
2001 Tatort - Zielscheibe (TV film)
1999 Doppelpack - Das Duell (TV film)

TV seriály

2003 Denninger - Der Mallorcakrimi (TV seriál)
2001 Mein Leben & ich (TV seriál)
2000 Alles Atze (TV seriál)
1996 SK Babies (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky