foto

Falk Schweikhardt

  • nar. 1962
    Frankfurt am Main, Hessen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Lamaland (Teil I)
1998 Místo činu: Frankfurt - Posel smrti (TV film)
1995 Tatort - Eine mörderische Rolle (TV film)
Vienna Hilton 3. Mai 1995
1991 Tatort - Rikki (TV film)
1987 Rendezvous im Palmengarten (TV film)

TV seriály

1995 Kurklinik Rosenau (TV seriál)
1993 Große Bellheim, Der (TV seriál)
1991 Zwei Schlitzohren in Antalya (TV seriál)
1989 Peter Strohm (TV seriál)
1988 Auch das noch... (TV seriál)
Lorentz & Söhne (TV seriál)
1987 Jokehnen oder Wie lange fährt man von Ostpreußen nach Deutschland? (TV seriál)
1986 Hessische Geschichten (TV seriál)
1983 Diese Drombuschs (TV seriál)
Kontakt bitte... (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2004 Kleine Geschichten von Leben und Tod

TV seriály

2006 8x45 - Austria Mystery (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2004 Kleine Geschichten von Leben und Tod

TV seriály

2006 8x45 - Austria Mystery (TV seriál)

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky