foto

Guenter Kurze

  • nar. 26.12.1943 (77 let)
    Chemmitz, Sachsen, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Milované sestry
2009 Romeo und Jutta (TV film)
2006 Die ProSieben Märchenstunde: Rotkäppchen - Wege zum Glück (TV film)
2003 Létající třída
Tage des Sturms (TV film)
Tal der Ahnungslosen
2002 Das Geheimnis meiner Mutter (TV film)
Lilly unter den Linden (TV film)
2001 Ein Stück vom Glück (TV film)
2000 Matkou proti své vůli (TV film)
1996 Tödliches Schweigen (TV film)
1995 Nikolaikirche (TV film)
1992 Das alte Lied...
1973 Polizeiruf 110 - Der Ring mit dem blauen Saphir (TV film)

TV seriály

2012 Alles Klara (TV seriál)
2010 Místo činu (TV seriál)
Heimwärts (S41E16)
2006 Die ProSieben Märchenstunde (TV seriál)
2005 In aller Freundschaft (TV seriál)
Alte Liebe, neues Glück (S08E32)
2004 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Das Phantom (S04E17)
2001 Místo činu (TV seriál)
Kalné vody (S32E05)
2000 In aller Freundschaft (TV seriál)
Liebe auf Zehenspitzen (S02E19)
1999 Místo činu (TV seriál)
Auf dem Kriegspfad (S30E16)
1997 Ein Mord für Quandt (TV seriál)
Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
1992 Karl May (TV seriál)
1989 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Noch nicht zu Hause (E127)
1973 Legenda o Stülpnerovi (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

1988 Legendy z historie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky