foto

Edo Brunner

  • nar. 11.10.1970 (49 let)
    Dordrecht, Zuid-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 De Brief voor Sinterklaas
2013 Omlouvám se!
2007 Dennis P.
2005 Bode, De
Strašidelný autobus
Taková nenormální rodinka
2004 Feestje
2002 Ja zuster, nee zuster
2000 De zwarte meteoor
1999 Enigma (TV film)
1996 De zeemeerman

TV seriály

2008 TiTa Tovenaar (TV seriál)
2005 Keyzer & de Boer advocaten (TV seriál)
2004 Grijpstra & de Gier (TV seriál)
2002 Dunya en Desie (TV seriál)
Hartslag (TV seriál)
2001 Rozengeur & Wodka Lime (TV seriál)
Schiet mij maar lek (TV seriál)
2000 Verkeerd verbonden (TV seriál)
1999 De zeven deugden (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
1994 Toen was geluk heel gewoon (TV seriál)

Host

TV pořady

2001 Sinterklaasjournaal (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky