foto

Pippa Grandison

  • nar. 12.9.1970 (48 let)
    Perth, Western Australia, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Book Week
2016 Broke
2015 Big Sky
2011 Boys on Film 6: Pacific Rim
2003 Hlavně se nevzdat (TV film)
2002 Sway
2001 Jižní Pacifik (TV film)
2000 Smolař
Tři panáci (TV film)
1998 Babe 2: Prasátko ve městě
1996 Hotel de Love
Kdo jsem?
1994 Muriel se vdává
1992 Za vodou

TV seriály

2017 No Activity (TV seriál)
2016 Here Come the Habibs! (TV seriál)
2013 Mr. and Mrs. Murder (TV seriál)
2011 Small Time Gangster (TV seriál)
Ostré jako břitva (TV seriál)
Armageddon (S04E13)
Big Moves (S04E12)
Jerusalem Revisited (S04E11)
další epizody (13)
2009 Legenda o Enyovi (TV seriál)
1998 All Saints (TV seriál)
1996 Mrazivé příběhy (TV seriál)
Vodní krysy (TV seriál)
1994 The Ferals (TV seriál)
1993 Time Trax (TV seriál)
1991 Brides of Christ (TV seriál)
Golden Fiddles (TV seriál)
1989 E Street (TV seriál)
G.P. (TV seriál)
1988 Home and Away (TV seriál)
1981 A Country Practice (TV seriál)

Host

TV pořady

1999 GNW Night Lite (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace