foto

Chloé Boreham

  • nar. 31.8.1986 (34 let)
    Sydney, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Alice
2018 Slam
2016 MESSiAH
2014 Killing Field, The (TV film)
2013 Wolf Creek 2
2010 Slaughtered

TV seriály

2015 Jste připraveni (TV seriál)
2013 Případy doktora Bleika (TV seriál)
The Greater Good (S01E02)
Upper Middle Bogan (TV seriál)
2010 Offspring (TV seriál)
1985 Neighbours (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky