foto

Marisol Sacramento

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Wall of Mexico
2018 City of Lies
2015 Southside, The
2007 Let Them Chirp Awhile

TV seriály

2017 S.W.A.T. (TV seriál)
Zázrak (S01E08)
Ten Days in the Valley (TV seriál)
Day 3: Day Out of Days (E03)
2015 Najděte mi hrdinu (TV seriál)
2012 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Old Wounds (S03E03)
2010 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Gray (S12E09)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky