foto

Sergej Perebojev

  • nar. 18.4.1961 (59 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Obratnaja storona ljubvi
2007 Kod apokalipsisa
2006 Obratnyj otsčet

TV seriály

2017 Lesnik (TV seriál)
Žizň za korolja (S04E09)
2014 Cezar (TV seriál)
Ment v zakoně (TV seriál)
Něnaďožnyj partňor (S08E06)
2013 Do smerti krasiva (TV seriál)
Kodex česti (TV seriál)
Udar s tyla (S06E18)
2012 Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Něnužnyj svidětěl (S05E24)
2011 Zakrytaja škola (TV seriál)
2010 Advokatěssy (TV seriál)
Tajna imeni (E04)
2009 Admiral (TV seriál)
2008 Ranětki (TV seriál)
Advokat (TV seriál)
Krasivaja žizň (S05E07)
2007 Princessa cirka (TV seriál)
Sled (TV seriál)
UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Avral (S01E02)
Volki (S01E01)
2006 Ljubov kak ljubov (TV seriál)
Psevdonim "Albaněc" (TV seriál)
Tichij Don (TV seriál)
2005 Aeroport (TV seriál)
2004 Moskovskaja saga (TV seriál)
2003 Na uglu, u Patriaršich 3 (TV seriál)
Taxist (TV seriál)
2001 Dalnobojščiki (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky