foto

Bernard Kierat

  • nar. 7.8.1976 (43 let)
    Częstochowa, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2019 Blondynka (TV seriál)
Ryzykowne gry (S08E07)
2018 Komisarz Alex (TV seriál)
Klątwa Caravaggia (S11E12)
2017 Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Przelotna wdowa (S02E02)
2016 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Gang (S16E06)
2015 Strażacy (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 8 (S03E08)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Piekło (S14E08)
2008 39 i pół (TV seriál)
Krawaciarz (S01E09)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky