foto

Bernard Kierat

  • nar. 7.8.1976 (44 let)
    Częstochowa, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2019 Blondynka (TV seriál)
Ryzykowne gry (S08E07)
2018 Komisarz Alex (TV seriál)
Klątwa Caravaggia (S11E12)
2017 Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Przelotna wdowa (S02E02)
2016 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Gang (S16E06)
2015 Strażacy (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 8 (S03E08)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Piekło (S14E08)
2008 39 i pół (TV seriál)
Krawaciarz (S01E09)
Agentki (TV seriál)
Super fura czyli poważny problem (E06)
Nudziarz czyli wielkie pieniądze (E05)
Doręczyciel (TV seriál)
Przesłuchania (E08)
2007 Prawo miasta (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Faceci do wzięcia (TV seriál)
Nie wciskaj mi PIT-u (E48)
Kryminalni (TV seriál)
Wyspy szczęśliwe (S07E05)
2006 Mrok (TV seriál)
Doskonały plan (E06)
2005 Czego się boją faceci, czyli seks w mniejszym mieście (TV seriál)
Walentynki, czyli co jest grane? (cz. I) (S03E13)
Miłość jest ślepa (S03E01)
2004 Na dobre i na złe (TV seriál)
Niepokojące objawy (S06E13)
2003 Defekt (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky