foto

Ian Smith

  • nar. 19.6.1938 (81 let)
    Melbourne, Victoria, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 The Last of the Ryans (TV film)
1993 Body Melt
1980 A Wild Ass of a Man (TV film)

TV seriály

2013 It's a Date (TV seriál)
2012 The Last Leg (TV seriál)
2010 Ostré jako břitva (TV seriál)
Alpha and Omega (S03E13)
Saving Face (S03E05)
Fall Guy (S03E04)
1996 Džinové od protinožců (TV seriál)
1994 Vesničtí poldové (TV seriál)
1993 Time Trax (TV seriál)
1985 Neighbours (TV seriál) - herec, a.z.
1981 I Can Jump Puddles (TV seriál)
1979 Prisoner (TV seriál)
Skyways (TV seriál)
1977 Chopper Squad (TV seriál)
Cop Shop (TV seriál)
Glenview High (TV seriál)
Mladý Ramsay (TV seriál)
1976 Bluey (TV seriál)
Power Without Glory (TV seriál)
1975 Quality of Mercy (TV seriál)
1974 Alpha Scorpio (TV seriál)
1973 Ryan (TV seriál)
1971 Matlock Police (TV seriál)
1969 Division 4 (TV seriál)
1967 Bellbird (TV seriál)
1964 Detective (TV seriál)
Oddělení vražd (TV seriál)

Dokumentární

2019 Soaps' Most Controversial Storylines (TV film)
2013 Televize vás vidí (TV seriál) - a.z.
2009 Remembering Nigel
2008 'Neighbours' on Five (TV film)
2007 'Little Britain' Down Under (TV film)
2001 I Love 1980's (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1985 Neighbours (TV seriál)
1979 Prisoner (TV seriál)

Host

TV pořady

2002 I'm a Celebrity, Get Me Out of Here! (TV pořad)
2000 The Wright Stuff (TV pořad)
1999 Loose Women (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
The Big Breakfast (TV pořad)
1991 Noel's House Party (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)
1979 Blankety Blank (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace