foto

Roberto Micale

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Ženy z ocele (TV film)
1993 Body Melt
Federální policie (TV film)
1990 Nirvana Street Murder

TV seriály

2006 L'onore e il rispetto (TV seriál)
1997 Good Guys Bad Guys (TV seriál)
1993 Snowy (TV seriál)
1989 Acropolis Now (TV seriál)
1986 The Flying Doctors (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace