foto

Lisa Blake Richards

  • nar. 5.5.1941 (78 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Frank and Ava
2015 The Last Case of August T. Harrison
2008 Little Minx Exquisite Corpse: Waffles for Breakfast
2007 Last of the Romantics
2001 James Dean (TV film)
1994 Otázky srdce (TV film)
1993 Vraždy černé vdovy (TV film)
1992 Venice
1991 Naši synové (TV film)
1990 O jídle
1988 David (TV film)
The Beat
1987 Al Capone Gang
Život s kapelou
1986 When the Bough Breaks (TV film)
1985 Return
Right to Kill? (TV film)
1983 Kdo bude mít rád mé děti (TV film)
Pan máma
Posedlý krásou
1981 Hellinger's Law (TV film)
1979 Silent Victory: The Kitty O'Neil Story (TV film)
1978 A Question of Guilt (TV film)
Nebe může počkat
1977 Bez slitování
1976 Money, The
1975 Next Door
1972 Tichá noc, krvavá noc
1970 House of Dark Shadows

TV seriály

2018 Do Not Go Gentle (TV seriál)
2015 Život je boj (TV seriál)
Don't Let It Get in You or On You (S03E02)
2011 Doktorka z Dixie (TV seriál)
1987 Hooperman (TV seriál)
1985 Měsíční svit (TV seriál)
Next Stop Murder (S01E05)
The Atlanta Child Murders (TV seriál)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
1981 Síla rodu (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
Lou Grant (TV seriál)
Man from Atlantis (TV seriál)
Rafferty (TV seriál)
1976 Family (TV seriál)
Koroner Quincy (TV seriál)
1974 Movin' On (TV seriál)
1969 Where the Heart Is (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1966 Dark Shadows (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky