foto

Eugenia Wright

  • nar. 7.1.1952
    Guatemala City, Guatemala
  • zem. 31.3.2011 (59 let)
    Burbank, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Perfume
1984 Pigs Vs. Freaks (TV film)
1982 Penitentiary II
Rošťáci a lupiči (TV film)
1981 Othello

TV seriály

1984 Blue Thunder (TV seriál)
1983 The Renegades (TV seriál)
1981 Gimme a Break! (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
1980 Magnum (TV seriál)
Na Havaji nešňupejte (S01E01)
1979 Buck Rogers in the 25th Century (TV seriál)
Hart a Hartová (TV seriál)
1978 The White Shadow (TV seriál)
Winners (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Man from Atlantis (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 Koroner Quincy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky