foto

Pep Molina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Ni oblit ni perdó
2010 Agnosia
2009 Rec 2
2006 Coronel Macià, El
Remake
2005 Los nombres de Alicia
Ombre d'un crime, L' (TV film)
2004 Jóvenes
Podvědomí
2003 Escala de diamants, L' (TV film)
Monica (TV film)
2002 Smoking Room
2001 Fausto 5.0
Odpoledne s Gaudím
2000 Viaje de Arián, El
1998 El pianista
1997 El crimen del cine Oriente
Primats
1996 Cos al bosc, Un
1995 Atolladero
Země a svoboda
1994 Lazos (TV film)
1989 Días del cometa, Los
Un negro con un saxo
1988 Mujer de tu vida: La mujer fría, La (TV film)
1987 Slast ze zabíjení
1986 Rubia del bar, La
1981 La quinta del porro

TV seriály

2018 Fugitiva (TV seriál)
La fuerza (E09)
El mar (E08)
La noche (E07)
2016 Nit i dia (TV seriál)
2011 Kubala, Moreno i Manchón (TV seriál)
2010 Sagrada família, La (TV seriál)
V zajetí vášně (TV seriál)
2009 Los misterios de Laura (TV seriál)
2008 U.C.O. (TV seriál)
2007 La que se avecina (TV seriál)
R.I.S. Científica (TV seriál)
Síndrome de Ulises, El (TV seriál)
2006 Génesis - Vrahova duše (TV seriál)
2005 Ventdelplà (TV seriál)
2002 Paso adelante, Un (TV seriál)
2001 Cuéntame (TV seriál)
2000 Andorra. Entre el torb i la Gestapo (TV seriál)
Hospital Central (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)
1997 ¿Para qué sirve un marido? (TV seriál)
1994 Estació d'enllaç (TV seriál)
Makinavaja (TV seriál)
Poble nou (TV seriál)
1979 Quitxalla (TV seriál)

Dokumentární

2011 Pepe & Rubianes
2007 Maquillando entre monstruos (TV film) - a.z.

Host

TV pořady

2007 Memòries de la tele (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky