foto

Phil Augusta Jackson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Mission Control (TV film)

TV seriály

2020 Nesvá (TV seriál)
Lowkey Thankful (S04E03)
2019 Brooklyn 99 (TV seriál)
Return of the King (S06E15)
Four Movements (S06E04)
2018 Brooklyn 99 (TV seriál)
Na cestě (S05E20)
Vyjednávání (S05E13)
2017 Brooklyn 99 (TV seriál)
Bú, bú (S04E16)
2016 Brooklyn 99 (TV seriál)
Halloween IV (S04E05)
Greg a Larry (S03E23)
Terryho koťátka (S03E19)
další epizody (4)
2015 Survivor's Remorse (TV seriál)
The Date (S02E08)
Homebound (S02E04)
2012 Key and Peele (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2018 It's A Party

TV seriály

2020 Nesvá (TV seriál)
Lowkey Thankful (S04E03)
2019 Dobré místo (TV seriál)
Kniha Dougů (S03E10)
2016 Brooklyn 99 (TV seriál)
Kapitán Lotyšsko (S04E10)
2015 Brooklyn 99 (TV seriál)
Nový kapitán (S03E01)
2012 Key and Peele (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2018 Brooklyn 99 (TV seriál)
Jake a Amy (S05E22)
Bílá velryba (S05E21)
Na cestě (S05E20)
další epizody (9)

Režijní filmografie

TV seriály

2019 Brooklyn 99 (TV seriál)
The Honeypot (S06E07)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky