Reklama

Reklama

Brooklyn 99

(seriál)
  • USA Brooklyn Nine-Nine
Trailer 4
USA, (2013–2021), 56 h 25 min (Minutáž: 21–43 min)

Režie:

Dean Holland, Michael McDonald, Craig Zisk, Victor Nelli Jr. (více)

Hudba:

Dan Marocco

Hrají:

Andy Samberg, Stephanie Beatriz, Terry Crews, Joe Lo Truglio, Melissa Fumero, Andre Braugher, Andrey Ivchenko, Dirk Blocker, Joel McKinnon Miller (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(153)

Jednou kamerou snímaná komedie Brooklyn 99 o tom, co se může stát, když talentovaný ale lehkomyslný detektiv dostane nového nadřízeného, který si má hodně co dokazovat. Detektiv Samberg je dobrý polda, který se nikdy nepředřel ani nedodržoval pravidla. Protože je mezi kolegy rekordmanem v počtu zadržených, je jeho kariéra přímo hvězdná. Alespoň do doby, než na okrsek přijde nový velitel, kapitán Braugher, který místnímu střelci připomene, že musí dodržovat předpisy. (TV Prima)

(více)

Videa (177)

Trailer 4

Recenze (197)

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

Po Cuckoo jsem se bál Sambergova humoru, ale role dětinského superpolicajta mu sedne perfektně. A vůbec celý devadesátý devátý okrsek tvoří parta karikatur, které vás spolehlivě rozsekají. Navíc tenhle seriál (alespoň soudě z prvních dílů) oproti trendu nemá potřebu být sentimentální. Jeho jedinou ambicí je pobavit – a tu naplňuje dokonale. Velmi příjemné překvapení. ()

kareen 

všechny recenze uživatele

Není to nic ohromujícího, vcelku jednoduchý humor, ale také se to vyhýbá trapnosti a postavy strohého kapitána a jeho neposlušného a poněkud nekonvenčního podřízeného mně vcelku baví. Je to přesně ten typ seriálu, u kterého mohu na dvacet minut vypnout mozek, natáhnout nohy a odreagovat se u neškodné oddechovky. Tentokrát hodnotím už po druhém dílu, protože u tohoto formátu nějaký dramatický vývoj vpřed obvykle nehrozí. ()

Reklama

kulyk 

všechny recenze uživatele

Po první sérii: k postavám (s výjimkou citově plošší míšenice) se cesta hledá trošku déle, ovšem nakonec chytnou a pouštět se jim moc nechce. Klíčový figurín Peralta vámi bude buď nenáviděn, nebo milován, spoludetektiv s trisomií jedenadvacátého chromozomu ozvracen, nebo litován, zbytek.... patrně překvapeně tolerován. Humor není přehnaně třeskutý, ale na takové to domácí žvýkání, prostě výmluvu, proč ještě nejít do ložnice, postačí. ()

McClane 

všechny recenze uživatele

Hodnocení pilotu: U nových amerických sitcomů neočekávám, že se budu bavit, ale Broklyn 99 si mě získal během prvních pěti minut. Sitcomů z policejního prostředí není moc (já teda neznám žádnej), ale věřím, že tenhle by i přes svůj místy velmi infantilní humor mohl pár sezón vydržet a být pro mě něco jako Office US nebo Scrubs. Budu doufat. 80%. ()

kukkik 

všechny recenze uživatele

Taková blbina na odreagování, neurazí ani nenadchne. Za všech 5 sérií jsem nenarazil ani na jeden moment, kdy bych se opravdu zasmál, což je u komediálního seriálu docela kámen úrazu. Každopádně to není vyloženě debilní ani trapné a dívá se na to ve výsledku docela hezky. V rámci žánru slabší průměr. 2/5 ()

Galerie (1 732)

Zajímavosti (19)

Související novinky

Amazon zachránil The Expanse

Amazon zachránil The Expanse

28.05.2018

Nejspíš vám neuniklo, že zažíváme válku kabelovek a streamovacích služeb. Všichni se totiž snaží mít co nejlepší a nejatraktivnější obsah a předehnat tak konkurenci. V čele pelotonu se momentálně… (více)

Brooklyn 99 se nakonec neruší

Brooklyn 99 se nakonec neruší

14.05.2018

V posledních dnech zažívali seriáloví fanoušci jednu ránu za druhou. Nedávný konec Ash vs Evil Dead totiž doprovodilo zrušení Exorcisty, The Expanse, Designated Survivora, Lucifera, Posledního chlapa… (více)

Reklama

Reklama