Reklama

Reklama

Brooklyn 99

(seriál)
  • USA Brooklyn Nine-Nine
Trailer 3
USA, (2013–2021), 56 h 25 min (Minutáž: 21–43 min)

Režie:

Dean Holland, Michael McDonald, Craig Zisk, Victor Nelli Jr. (více)

Hudba:

Dan Marocco

Hrají:

Andy Samberg, Stephanie Beatriz, Terry Crews, Joe Lo Truglio, Melissa Fumero, Andre Braugher, Andrey Ivchenko, Dirk Blocker, Joel McKinnon Miller (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(153)

Jednou kamerou snímaná komedie Brooklyn 99 o tom, co se může stát, když talentovaný ale lehkomyslný detektiv dostane nového nadřízeného, který si má hodně co dokazovat. Detektiv Samberg je dobrý polda, který se nikdy nepředřel ani nedodržoval pravidla. Protože je mezi kolegy rekordmanem v počtu zadržených, je jeho kariéra přímo hvězdná. Alespoň do doby, než na okrsek přijde nový velitel, kapitán Braugher, který místnímu střelci připomene, že musí dodržovat předpisy. (TV Prima)

(více)

Videa (177)

Trailer 3

Recenze (199)

El-Barto 

všechny recenze uživatele

Jedinečná komediální pecka, která se přesně trefuje do mýho vkusu. Dokážu to přirovnat jedině k mý srdcovce Community. Po druhý řadě jsem se rozmyslel a nechávám na pěti. Je to samozřejmě pořád super, ale ve srovnání s první sérií o trochu míň našlapaný. Je to ale vysokej sitcomovej nadprůměr a na další díly se moc těším. Třetí řada je podle mě zatím nejlepší. Takovouhle komediální smršť vtipných dialogů, nápaditý akce a sympatických charakterů si nejde nezamilovat. ()

riza-do 

všechny recenze uživatele

Inteligence policejního oddělení je jak z tradičních policejních vtipů. Bohužel ne těch dobrých. Hloupost hlavních postav a nucenost humoru působících až trapně bohužel nechybí, zato snad už chybí jen otravný zrzek, aby tuto partičku doplnil. Naštěstí mi sekání videa některých dílů dopřálo nový nádech, abych byl vůbec schopen tento hloupý pokus o komediální seriál vstřebat. V některých ohledech bych se nebál ve srovnání s Policajty z předměstí, i když o něco navíc brooklynská verze přeci jen má. ()

Reklama

Kaluž 

všechny recenze uživatele

Pokud se vám zamlouvá Lordem a Millerem oživená Jump Street, u tohodle sitcomu plného bezvadně vypointovaných skečů byste pak měli být jako u vytržení. Superdetektiv Jake Peralta a jeho parta policejních neschopů z 99. okrsku vám budou způsobovat pravidelné záškuby bránice. Tenhle druh humoru mi v televizi chyběl, díky za něj! /// 2. sezóna /// Natrhl jsem si bránici. Několikrát. A furt nechápu, jak to dělají. /// 3. sezóna /// Jedeme bomby! ()

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Sitcom, u kterého musíte chvíli počkat, než to všechno do sebe zapadne a Nine-Nine vám začne připadat jako rodina. Je tu vývoj postav, nečekaně funkční emoční momenty, každoroční "heist" a sympatičtí herci. Seriálu do jisté míry zlomilo vaz sociální dění v USA, které reflektuje poslední série. To asi hodně českým divákům nemusí sednout, nicméně B99 se snaží nebýt "copagandou". I tak je ale poslední série příjemná vzpomínková jízda předchozími řadami seriálu a dává prostor k rozloučení. ()

LukeUp 

všechny recenze uživatele

Hledal jsem si k Brooklynu cestu docela dlouho, na začátku mi to přišlo lehce stupidní, ale pak mi to televize začla vnucovat každý večer a díl od dílu byl lepší. A musím uznat, že se to dostalo tak vysoko, až je to pro mě aktuálně asi nejlepší, nejoriginálnější a nejnápaditější sitcom současnosti. Člověk se nestačí divit, jaké wtf momenty jsou postavy schopné vytvořil. Zvyšuju hodnocení na max, tohle je paráda! ()

Galerie (1 732)

Zajímavosti (19)

  • Přibližně v čase 12:00 při opakovaném pohovoru Amy (Melissa Fumero) můžeme vidět, jak jsou v jednotlivých záběrech dveře kapitánovy kanceláře otevřené různě doširoka, ačkoliv s nimi nikdo nehýbe. (johnny01)
  • Herci sa zúčastnili policajného výcviku a výcviku strelných zbraní, čo je celkom neobyčajné pre komediálny seriál. (DEGESH)

Související novinky

Amazon zachránil The Expanse

Amazon zachránil The Expanse

28.05.2018

Nejspíš vám neuniklo, že zažíváme válku kabelovek a streamovacích služeb. Všichni se totiž snaží mít co nejlepší a nejatraktivnější obsah a předehnat tak konkurenci. V čele pelotonu se momentálně… (více)

Brooklyn 99 se nakonec neruší

Brooklyn 99 se nakonec neruší

14.05.2018

V posledních dnech zažívali seriáloví fanoušci jednu ránu za druhou. Nedávný konec Ash vs Evil Dead totiž doprovodilo zrušení Exorcisty, The Expanse, Designated Survivora, Lucifera, Posledního chlapa… (více)

Reklama

Reklama