foto

Richard E. Gershman

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

TV seriály

2005 Soudkyně Amy (TV seriál)
Ten musí jít z kola ven (S06E21)
10 000 kroků (S06E11)
2004 Soudkyně Amy (TV seriál)
Hříchy otců (S05E13)
2003 Soudkyně Amy (TV seriál)
V nejlepším zájmu dítěte (S04E13)
2002 Soudkyně Amy (TV seriál)
Muži nejsou zrůdy (S03E19)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
Presumpce neviny (S01E11)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
A Goy and His Dog (S05E17)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace