foto

Gunilla Larsson

  • nar. 14.1.1945 (74 let)
    Göteborg, Västra Götalands län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Pepparrotslandet (TV film)
1999 Dödlig drift
1991 Freud flyttar hemifrån...
1989 1939
1988 Behöriga äga ej tillträde (TV film)
1976 Mina drömmars stad
1973 Vem älskar Yngve Frej (TV film)

TV seriály

2000 Barnen på Luna (TV seriál)
1988 Xerxes (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace