foto

Taťjana Ivanova

  • nar. 3.8.1948 (71 let)
    Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Восточный коридор, или Рэкет по-азиатски
1984 Čeljuskincy
1983 Nikdy na tebe nezapomenu
Pluj, loďko!
Vysokaja proba (TV film)
1981 Noč na četvjortom kruge
Rodnik
1972 Hráč
1970 Ugol paděnija

TV seriály

2015 Inspektor Kuper (TV seriál)
Vystrely v noči (S02E01)
2013 Major policii (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Odinočka (S02E06)
PPS (TV seriál)
Pravosudije (S02E21)
Šaman (TV seriál)
Kruiz (S02E11)
2012 Chvost (TV seriál)
Kommunalka (E36)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Smerť v prjamom efire (S12E33)
2011 Litějnyj (TV seriál)
Rodnaja krov (S05E02)
2009 Šalnoj angel (TV seriál)
2005 Brežněv (TV seriál)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Za nědělju do vesny (S02E01)
2004 Agentstvo (TV seriál)
Zdravstvujtě, tovarišči! (S02E30)
Kusok slavy (S02E29)
Klinika Doktora Dubova (S02E28)
další epizody (30)
2003 Tajny sledstvija (TV seriál)
Bumažnaja rabota (S03E04)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Zolotaja banka (S05E25)
2002 Agentstvo (TV seriál)
Těleigra (S01E16)
PMŽ (S01E15)
Pau-Vau (S01E14)
další epizody (16)
2000 Vovočka (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Zvezdnaja bolezň (S03E21)
1981 20-e děkabrja (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky