foto

Lepomir Ivkovič

  • nar. 18.2.1959 (60 let)
    Beograd, Srbija, Jugoslávie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Okrsek 13: Ultimátum
2006 Sinovci
Zatmívání
2003 Profesionál
1995 Svadbeni marš (TV film)
1994 Želja zvana tramvaj (TV film)
1992 Bulevar revolucije
Dezertér
1991 Apis (TV film)
Kuća za rušenje (TV film)
Smrt gospođe Ministarke (TV film)
1990 Kolubarska bitka (TV film)
1988 Kako zasmejati gospodara (TV film)
1984 Nema problema
Pejzaži u magli
1983 Haló, taxi!
Pochod přes Igman
1982 Gosti u Gostilju
Ruski Umetnički eksperiment (TV film)
1981 Berlin kaputt
1980 Beogradska razglednica 1920 (TV film)
1975 Sinovi (TV film)

TV seriály

2013 Ravna gora (TV seriál)
2012 Budva na pjenu od mora (TV seriál)
Vojna akademija (TV seriál)
2009 Zauvijek mlad (TV seriál)
2008 Gorki plodovi (TV seriál)
2007 Selo gori, a baba se češlja (TV seriál)
2006 Seljaci (TV seriál)
2005 Ljubav, navika, panika (TV seriál)
1995 Goli život (TV seriál)
Kraj dinastije Obrenović (TV seriál)
Srećni ljudi 2 (TV seriál)
1994 Policajac sa Petlovog Brda 2 (TV seriál)
1993 Policajac sa Petlovog Brda (TV seriál)
1988 Portret Ilije Pevca (TV seriál)
1987 Vuk Karadžić (TV seriál)
1984 Ne tako davno (TV seriál)
1978 Sedam sekretara SKOJ-a (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace