foto

Rob Fruithof

  • nar. 4.10.1951 (67 let)
    Bussum, Noord-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Odstřelovač: Reloaded
2009 Long Street
2007 To Be First (TV film)
1989 Wilde harten
1987 De ratelrat
1981 Mensen zoals jij en ik
1979 Verwording van Herman Dürer, De

TV seriály

2014 Pod černou vlajkou (TV seriál)
1999 Západní vítr (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
1987 Nieuwe buren (TV seriál)
1981 De Lemmings (TV seriál)
Mata Hari (TV seriál)
1978 Dagboek van een herdershond (TV seriál)
Kant aan m'n broek! (TV seriál)
1977 Hollands glorie (TV seriál)

Host

TV pořady

2001 RTL Boulevard (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace