Reklama

Reklama

Pod černou vlajkou

(seriál)
Trailer 2
USA, (2014–2017), 35 h 12 min (Minutáž: 49–65 min)

Hudba:

Bear McCreary

Hrají:

Toby Stephens, Luke Arnold, Clara Paget, Mark Ryan, Hakeem Kae-Kazim, Jessica Parker Kennedy, Patrick Lyster, Langley Kirkwood, Jeremy Crutchley, Tom Hopper (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(38)

Píše se rok 1715 a nad piráty se začíná pomalu smrákat. Světové mocnosti jim vyhlašují  absolutní válku, protože ohrožují prosperitu zámořského obchodu. Obávaný bukanýr, kapitán Flint, přibírá do své posádky mladého nováčka Johna Silvera a společně se vydávají na výpravu za obřím pokladem, který by mohl zachránit upadající pirátskou základnu… (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (223)

Ant 

všechny recenze uživatele

Vynikající a druhá série ještě zvedá laťku výš. Výborně napsané a zahrané postavy. Flint, Vane a Eleanor jsou skvělí protagonisti a užívám si každou příběhovou linku nejen s nimi, ale i s vedlejšími postavami. Bear McCreary přišel opět s geniální hudbou, která tak perfektně doplňuje prostředí jak z Pirátů z Karibiku. Starz boří hranice, jak co se týče sexuality tak nečekané nahoty, která je pro jednou vyrovnaná. Události se mění o 180 stupňů v průběhu jednoho dílu, což zaručuje, že jsem se v průběhu jedné řady musela několikrát zvedat z podlahy. Další z řady úžasných historých seriálů dneška. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Hodně rozpačité pocity. Hodnotím zatím pouze po první sérii. Ono vzhled pirátů je pouze průměrný a příliš mě nebaví ani samotný děj, což je docela průser na seriál. Akční scény jsou v pohodě a příjemně Rkové byť za první sezónu se objevily pouze 2 větší akce a sexu je zde také poněkud poméně. Uvidíme zda si časem dám i druhou sérii, po první však lehce pachuť v ústech. ()

Reklama

Lischai 

všechny recenze uživatele

Chytřejší a líp napsané, než se zdá. Všichni hlavní piráti jsou extrémně pohlední frontmani rockových kapel a všechny ženy sexy badass bojovnice, ale když přijmete tenhle svět nerealisticky cool pirátů, je to příjemná Game of Thrones v Karibiku s chytrými zvraty, konsekvencemi pro hlavní hrdiny a nečekanými úmrtími na všech stranách. 7,5/10 pirates would raise the black under Flint again. ()

vnimatkrasu 

všechny recenze uživatele

První řada kouše jako svetr. Je ošklivá, ukecaná a celkově děsně plochá. V té druhé ale povstane Flint, jedna z nejlepších seriálových postav, co si pamatuju. Tak akorát silná, tak akorát tajemná, tak akorát zahraná přesným Tobym Stephensem. A těm, kteří těch prvních uondaných osm epizod nakonec daj, nabídne Black Sails poklad. Vedlejší linky fajn pirátských persón, famózní bitvy, nečekané zvraty, sem tam ultimátní brutalitu, asi nejlíp nasnímanou mučící scénu evr a tu nejlepší znělku, kterou Bear McCreary kdy vytvořil. A to sakra není málo. ☠☠☠ ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Vypravny serial o piratoch, aky tu uz dlho chybal. Toby Stephensa /bondovka Dnes neumirej/ uznavam a kedze sa voci prudkym heterakom prudko vymedzujem, tak pre mna je to nielen vyborny herec, ale aj sympatak. Jo a aby som ukazal, ze Stephensa uznavam, smrtelne vazne by som kludne udelal rohozku na ktoru by stupil alebo nieco v style Paola Villaggia, ked Villaggio - Fantozzi komusi zahlasil, ze by sa vyspal pred dverami jedneho cloveka ako strazny pes, Jo, smrtelne vazne by som to spravil. Este nikdy som nerobil strazneho psa a vsetko je jednou poprve. ZaplatRamesse vsak tu boli aj nadherne samice ako Hannah New a na seks je vhodna pre mna aj Klara Paget. 92 % ()

Galerie (551)

Zajímavosti (12)

  • Představitel Johna Silvera, herec Luke Arnold, přiznal fanouškům svou počáteční fóbii z natáčení podmořských scén. Produkce mu umožnila udělat si kurz potápění, a tak si dnes již pohyb pod hladinou užívá. (LadyRainier)
  • Jacku Rackhamovi se skutečně připisuje autorství charakteristického motivu pirátské vlajky (lebka a zkřížené hnáty na černém pozadí), který je známý také pod označením „Jolly Roger“. (oli009)

Související novinky

Zemřel herec Ray Stevenson

Zemřel herec Ray Stevenson

22.05.2023

Velice smutná zpráva zasáhla v pondělí filmový svět. Milovaný a uznávaný herec Ray Stevenson zemřel ve věku 58 let. Zprávu potvrdil server Deadline s tím, že Stevenson údajně zemřel v Itálii, kde… (více)

David Slade se ujal piráta Malkoviche

David Slade se ujal piráta Malkoviche

14.08.2013

Začátkem příštího roku uvidíme na obrazovkách velký pirátský souboj. Stanice Starz nahradí Spartaka seriálem Black Sails z produkce Michaela Baye o mladších letech Flinta a Silvera ze slavného… (více)

Neil Marshall a další bitva o Západozemí

Neil Marshall a další bitva o Západozemí

09.07.2013

Pokud nás tvůrci čím dál sledovanější Hry o trůny něčím rozčilují, určitě je to vyhýbání se velkým bitevním scénám. Když už ale náhodou k nějaké akci dojde, stojí to za to. I proto byla epizoda… (více)

Reklama

Reklama