foto

Núria Cano

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Bezejmenní
1998 Em dic Sara
1994 Cadáveres para el lunes
1989 Pont de Varsòvia
És quan dormo que hi veig clar
1986 Primer torero porno, El

TV seriály

2006 Mar de fons (TV seriál)
2004 Porca misèria (TV seriál)
2001 Temps de silenci (TV seriál)
1998 Laberint d'ombres (TV seriál)
1997 ¿Para qué sirve un marido? (TV seriál)
1996 Cròniques de la veritat oculta (TV seriál)
1994 Estació d'enllaç (TV seriál)
Función de noche (TV seriál)
Makinavaja (TV seriál)
Pedralbes centre (TV seriál)
1988 Crònica negra (TV seriál)
1987 13 x 13 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky