foto

Luis García

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Valdemarův odkaz
2002 Soledad era esto, La
1997 Otevři oči
Resultado final
1996 Corsarios del chip
La fabulosa historia de Diego Marín
Libertarias
The Disappearance of Garcia Lorca
1995 Felicidades Tovarich
1994 Cadáveres para el lunes
1991 Masopustní úterý
1987 Lauaxeta, a los cuatro vientos
1981 7 calles

TV seriály

2011 Bandolera (TV seriál)
Isabel (TV seriál)
2009 Los misterios de Laura (TV seriál)
Águila roja (TV seriál)
2007 Síndrome de Ulises, El (TV seriál)
2006 Yo soy Bea (TV seriál)
2001 Cuéntame (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
Paraíso (TV seriál)
Robles, investigador (TV seriál)
¡Ala... Dina! (TV seriál)
1998 Tio Willy (TV seriál)
1997 Banda de Pérez, La (TV seriál)
Manos a la obra (TV seriál)
Más que amigos (TV seriál)
1996 La casa de los líos (TV seriál)
Todos los hombres sois iguales (TV seriál)
Éste es mi barrio (TV seriál)
1995 Médico de familia (TV seriál)
1993 Lleno, por favor (TV seriál)
1989 Bílá válka (TV seriál)
1987 Gatos en el tejado (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky