foto

Christer Fant

  • nar. 10.3.1953 (66 let)
    Sigtuna, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Bamse och häxans dotter
2013 Fjällbackamorden: Ljusets drottning (TV film)
2005 O krok vzad
2003 Mannen som log (TV film)
2001 Eva & Adam - fyra födelsedagar och ett fiasko
Sprängaren
Villospår (TV film)
2000 Klepy
Livet är en schlager
Pelle Svanslös och den stora skattjakten
Před bouří
1998 Ivar Kreuger (TV film)
1995 Evil Ed
1990 Bulan

TV seriály

2018 Bonusfamiljen (TV seriál)
Episode 9 (S02E09)
Bröllopsbekymmer (S02E01)
2017 Bonusfamiljen (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
2013 Smrt poutníka (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
2010 Våra vänners liv (TV seriál)
2009 Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Schwarzer Engel (E06)
2007 Labyrint (TV seriál)
Labyrint mobisodes (TV seriál)
Playa del Sol (TV seriál)
2006 Lassemajina detektivní kancelář (TV seriál)
2004 Om Stig Petrés hemlighet (TV seriál)
2003 Ramona (TV seriál)
2002 Den 5:e kvinnan (TV seriál)
2001 Pusselbitar (TV seriál)
1999 Eva & Adam (TV seriál)
1998 Pistvakt - en vintersaga (TV seriál)
1997 Pelle Svanslös (TV seriál)
1991 PTV - Penetrerings-TV (TV seriál)
Sunes jul (TV seriál)
1986 Gösta Berlings saga (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace