foto

Adelmo Togliani

  • nar. 2.10.1975 (44 let)
    Rome, Lazio, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 A Napoli non piove mai
2013 Come il vento
2011 Boris - Il film
2010 Il signore della truffa (TV film)
Můj dům je plný zrcadel (TV film)
2008 Komisař De Luca: Volné pole působnosti (TV film)
2005 Anno a primavera, Un (TV film)
Casanova
2004 Part Time (TV film)
2003 V moci pekla (TV film)
1997 Don Milani - Il priore di Barbiana (TV film)
Naja
Panarea
1996 Osudná párty (TV film)

TV seriály

2005 Provaci ancora prof! (TV seriál)
2004 Diritto di difesa (TV seriál)
2003 Un caso di coscienza (TV seriál)
2002 Lo zio d'America (TV seriál)
Stiamo bene insieme (TV seriál)
2000 Distretto di polizia (TV seriál)
Don Matteo (TV seriál)
La squadra (TV seriál)
1999 Baldini e Simoni (TV seriál)
1998 Cronaca nera (TV seriál)
Un medico in famiglia (TV seriál)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky