foto

Humphrey Heathcote

  • nar. 16.12.1915
    Kidderminster, Worcestershire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 12.9.1979 (63 let)
    Carlisle, Cumbria, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1961 Fury at Smugglers' Bay
1949 Dear Mr. Prohack
1946 Vyzvědači

TV seriály

1969 W. Somerset Maugham (TV seriál)
1967 Man in a Suitcase (TV seriál)
Misleading Cases (TV seriál)
1966 Adam Adamant Lives! (TV seriál)
1964 Lance at Large (TV seriál)
The Sullavan Brothers (TV seriál)
1963 Sergeant Cork (TV seriál)
The Plane Makers (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1961 Drama 61-67 (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
You Can't Win (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Scotland Yard (TV seriál)
1959 Nick of the River (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
Probation Officer (TV seriál)
1958 Dial 999 (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
The New Adventures of Martin Kane (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
Sailor of Fortune (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky