foto

Henry McGee

  • nar. 14.5.1928
    Kensington, London, Anglie, Velká Británie
  • zem. 28.1.2006 (77 let)
    Twickenham, Middlesex, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 100 Greatest TV Ads, The (TV film)
100 Greatest TV Moments from Hell (TV film)
1988 Mr. H Is Late (TV film)
1980 Frankie Howerd Reveals All (TV film)
1978 Carry On Emmannuelle
Pomsta Růžového pantera
1977 Come Play with Me
1976 Adventures of a Taxi Driver
1974 Cherry Picker, The
To nejlepší z Bennyho Hilla
1973 Holiday on the Buses
1962 The Tommy Steele Show: Quincy's Quest (TV film)
1950 Seven Days to Noon

TV seriály

1991 Tonight at 8.30 (TV seriál)
1982 Let There Be Love (TV seriál)
Q.E.D. (TV seriál)
1981 Frankie Howerd Strikes Again (TV seriál)
1978 3-2-1 (TV seriál)
1977 Galton & Simpson Playhouse, The (TV seriál)
1975 Cilla's Comedy Six (TV seriál)
1974 It Ain't Half Hot Mum (TV seriál)
Little Bit of Wisdom, A (TV seriál)
Rising Damp (TV seriál)
1973 Nobody Is Norman Wisdom (TV seriál)
Up the Workers (TV seriál)
1972 Doctor in Charge (TV seriál)
Sykes (TV seriál)
The Protectors (TV seriál)
1971 Now Look Here (TV seriál)
1970 The Goodies (TV seriál)
1969 Show Bennyho Hilla (TV seriál)
1967 No, That's Me Over Here! (TV seriál)
1965 Worker, The (TV seriál)
1964 Detective (TV seriál)
1963 Bud (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
Ghost Squad (TV seriál)
Harpers West One (TV seriál)
If the Crown Fits (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1960 Bootsie and Snudge (TV seriál)
Deadline Midnight (TV seriál)
The Charlie Drake Show (TV seriál)
The Odd Man (TV seriál)
1959 Tell It to the Marines (TV seriál)
1958 The Diary of Samuel Pepys (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
Boyd Q.C. (TV seriál)
1955 ITV Television Playhouse (TV seriál)
1949 Suspense (TV seriál)

Dokumentární

2010 Many Faces of..., The (TV seriál) - a.z.
2002 Living Famously (TV seriál)
1995 Heroes of Comedy (TV seriál) - herec, a.z.
1991 Benny Hill: The World's Favorite Clown (TV film)

Host

TV pořady

1996 Never Mind the Buzzcocks (TV pořad)
1979 Blankety Blank (TV pořad)
1966 The London Palladium Show (TV pořad)
1964 Top of the Pops (TV pořad)
1963 The Dick Emery Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky