foto

Gábor Kálomista

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2018 Nyitva
2017 A színésznő (TV film)
Kojot
Pappa pia
2016 Csandra szekere (TV film)
2015 A fekete bojtár (TV film)
2013 A galamb papné (TV film)
Coming Out
2011 Nebeský ptáček (TV film)
2008 Chameleon
2006 Idegölő
Tibor vagyok, de hódítani akarok
2005 Nic víc než sex
2001 Hamvadó cigarettavég
Show pro nevidomé
1998 Zimmer Feri
Ámbár tanár úr

TV seriály

2019 Tóth János (TV seriál)
Szent János (S02E51)
Jelenések (S02E50)
Elveszett lelkek (S02E49)
další epizody (12)
Csak színház és más semmi (TV seriál)
Episode 8 (S04E08)
Episode 7 (S04E07)
Episode 6 (S04E06)
další epizody (8)
Egynyári kaland (TV seriál)
Elterelés (S04E08)
Anyák és apák (S04E07)
Vissza a városba (S04E06)
další epizody (8)
2018 Tóth János (TV seriál)
Hagymaszag (S02E52)
Szellemjárás (S02E39)
Farsang (S02E38)
další epizody (50)
Csak színház és más semmi (TV seriál)
Episode 6 (S03E06)
Episode 5 (S03E05)
Episode 4 (S03E04)
další epizody (6)
Egynyári kaland (TV seriál)
Én még soha (S03E06)
Apró kis hazugságok (S03E05)
Oroszlánkölyök és cseresznyevirág (S03E04)
další epizody (6)
2017 Tóth János (TV seriál)
Energiák (S01E42)
Csapatépítés (S01E41)
Az új iroda (S01E40)
další epizody (42)
Csak színház és más semmi (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (6)
Egynyári kaland (TV seriál)
A lehetőségek földje (S02E06)
Hőségriadó (S02E05)
Bálkirálynők (S02E04)
další epizody (6)
2016 Csak színház és más semmi (TV seriál)
Premier (S01E06)
Főpróba (S01E05)
Jelmezes próba (S01E04)
další epizody (6)
2015 Egynyári kaland (TV seriál)
A nagy meccs (S01E06)
Összezárva (S01E05)
Kincskeresők (S01E04)
další epizody (6)
Munkaügyek (TV seriál)
A szakigazgatási szerv (S05E01)

Dokumentární

2009 Szíven szúrt ország

Režijní filmografie

Dokumentární

2009 Szíven szúrt ország

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky