foto

Frederick Peisley

  • nar. 6.12.1904
    Finchley, London, Anglie, Velká Británie
  • zem. 22.3.1975 (70 let)
    Warminster, Wiltshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1968 Subterfuge
1963 Marked One, The
1960 Hněvivé ticho
1948 It's Hard to Be Good
1943 Něžné pohlaví
1940 Full Speed Ahead
1936 Lonely Road, The
The Common Round
1935 Cock o' the North
Gentlemen's Agreement
1934 Freedom of the Seas
Secret of the Loch, The
The Warren Case
1933 Scotland Yard Mystery, The
1932 Frail Women

TV seriály

1974 Doctor at Sea (TV seriál)
1972 Clochemerle (TV seriál)
Doctor in Charge (TV seriál)
Emmerdale Farm (TV seriál)
Lotus Eaters, The (TV seriál)
Spyder's Web (TV seriál)
Sykes (TV seriál)
The Pathfinders (TV seriál)
The Protectors (TV seriál)
The Sextet (TV seriál)
Villains (TV seriál)
1971 Casanova (TV seriál)
Fenn Street Gang, The (TV seriál)
The Onedin Line (TV seriál)
1970 Ace of Wands (TV seriál)
Crime of Passion (TV seriál)
Here Come the Double Deckers! (TV seriál)
Menace (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1969 As Good Cooks Go (TV seriál)
On the Buses (TV seriál)
Paul Temple (TV seriál)
Take Three Girls (TV seriál)
The First Churchills (TV seriál)
The Liver Birds (TV seriál)
1968 Kriminalista (TV seriál)
The First Lady (TV seriál)
Virgin of the Secret Service (TV seriál)
1967 Misleading Cases (TV seriál)
Not in Front of the Children (TV seriál)
1966 All Gas and Gaiters (TV seriál)
Softly Softly (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
The Newcomers (TV seriál)
1964 Catch Hand (TV seriál)
Detective (TV seriál)
Thursday Theatre (TV seriál)
1963 Festival (TV seriál)
The Plane Makers (TV seriál)
1962 Compact (TV seriál)
It Happened Like This (TV seriál)
Silent Evidence (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
Family Solicitor (TV seriál)
Ghost Squad (TV seriál)
Harpers West One (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Deadline Midnight (TV seriál)
Our House (TV seriál)
1959 Maigret (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
Probation Officer (TV seriál)
Tell It to the Marines (TV seriál)
1958 The Diary of Samuel Pepys (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Host

TV pořady

1963 The Dick Emery Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace