foto

Geoffrey Russell

  • nar. 13.8.1925
    Hackney, London, Anglie, Velká Británie
  • zem. 1.6.2004 (78 let)
    Wandsworth, London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 Harry's Game (TV film)
1980 Hra s diamanty
1979 Vražda na úrovni
1978 Bídníci (TV film)
1975 Bůh král
1972 Darwin Adventure, The
1962 Jigsaw

TV seriály

1990 Kinsey (TV seriál)
Letopisy Narnie - Stříbrná židle (TV seriál)
1987 Vanity Fair (TV seriál)
1986 Strike It Rich! (TV seriál)
1983 The Optimist (TV seriál)
1981 Borgiové (TV seriál)
1980 Sherlock Holmes i doktor Watson (TV seriál)
1979 Park Ranger (TV seriál)
1977 London Belongs to Me (TV seriál)
Robin's Nest (TV seriál)
1976 Jumbo Spencer (TV seriál)
Rentaghost (TV seriál)
The Flockton Flyer (TV seriál)
1975 Legenda o Robinu Hoodovi (TV seriál)
1974 Father Brown (TV seriál)
Nine Tailors, The (TV seriál)
1973 Warship (TV seriál)
1972 Arthur of the Britons (TV seriál)
Dobrodružství Černého bleska (TV seriál)
Emmerdale Farm (TV seriál)
Jackanory Playhouse (TV seriál)
Nový Scotland Yard (TV seriál)
Six Days of Justice (TV seriál)
The Adventurer (TV seriál)
The Man Outside (TV seriál)
1971 Hine (TV seriál)
Now Look Here (TV seriál)
The Guardians (TV seriál)
1969 Paul Temple (TV seriál)
Softly Softly: Task Force (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
The Gold Robbers (TV seriál)
1968 The Borderers (TV seriál)
Virgin of the Secret Service (TV seriál)
1967 No, That's Me Over Here! (TV seriál)
Ways with Words (TV seriál)
1966 Softly Softly (TV seriál)
1965 Out of the Unknown (TV seriál)
1964 Crossroads (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1961 Echo Four Two (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)

Dokumentární

1967 Omnibus (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace