foto

Mária Rigó

  • nar. 4.4.1943 (76 let)
    Budapest, Maďarské království

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2000 Kouzlo půvabu
1996 Szeressük egymást, gyerekek...
1990 Magyar rekviem
1983 Viadukt

TV seriály

1996 Éretlenek (TV seriál)
A pornókazetta (S02E13)
A bogár (S02E12)
Egy kis késedelem (S02E11)
další epizody (13)
1995 Éretlenek (TV seriál)
Mindent vagy semmit (S01E13)
Hazudj igazat (S01E12)
A meglepetés (S01E11)
další epizody (9)
1962 Mi újság a Futrinka utcában? (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky