foto

Rudolf Nurejev

  • nar. 17.3.1938
    Irkutsk, Rusko, Sovětský svaz
  • zem. 6.1.1993 (54 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 Vita continua, La
1983 Bez šance
1977 Valentino
1973 Don Quixote
1970 Nijinsky: Unfinshed Project
1967 Schwanensee (divadelní záznam)
1966 Romeo and Juliet

TV seriály

1964 Top à... (TV seriál)
1959 Gala de l'union (TV seriál)

Dokumentární

2014 Darcey's Ballerina Heroines - a.z.
2013 Tanec na obrazovce
2012 Rudolf Nurejev. Mjatěžnyj demon - a.z.
2011 Une vie de ballet - a.z.
2008 Rudolf Nureyev - Celestial Attraction (TV film) - a.z.
2005 Margot - a.z.
1958 Monitor (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2012 Der Nussknacker (divadelní záznam)
1973 Don Quixote

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace