foto

Rudolf Nurejev

  • nar. 17.3.1938
    Irkutsk, Rusko, Sovětský svaz
  • zem. 6.2.1993 (54 let)
    Paříž, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 Vita continua, La
1983 Bez šance
1977 Valentino
1973 Don Quixote
1970 Nijinsky: Unfinshed Project
1967 Schwanensee
1966 Romeo and Juliet

TV seriály

1964 Top à... (TV seriál)
1959 Gala de l'union (TV seriál)

Dokumentární

2014 Darcey's Ballerina Heroines - a.z.
2013 Tanec na obrazovce
2012 Rudolf Nurejev. Mjatěžnyj demon - a.z.
2011 Une vie de ballet - a.z.
2008 Rudolf Nureyev - Celestial Attraction (TV film) - a.z.
2005 Margot - a.z.
1958 Monitor (TV seriál)

TV pořady

1991 The Very Best of the Ed Sullivan Show 2 (TV pořad) - a.z.
1988 America's Tribute to Bob Hope (TV pořad)
1976 Great Performances: Dance in America (TV pořad)
1972 Special London Bridge Special, The (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2012 Der Nussknacker (divadelní záznam)
1973 Don Quixote

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace