foto

Feng Zu

  • nar. 23.2.1974 (45 let)
    Nanjing, Jiangsu, Čína

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Bao chi chen mo
Liu yu tian
2018 Wu wen xi dong
2017 Extraordinary Mission
2016 Feng šen pang
Kniha lásky
2014 Gui lai
Zlatý věk
2012 Mystery
2011 Jian dang wei ye

TV seriály

2018 Mask (TV seriál)
2016 Huan Le Song (TV seriál)
2015 Mi yue zhuan (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2019 Liu yu tian

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky