foto

Gabriela Platas

  • nar. 25.2.1974 (45 let)
    Naucalpan, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Así del precipicio
1997 Una luz en la oscuridad
1992 Cambiando el destino
1990 Chica del alacrán de oro, La

TV seriály

2014 Hasta el fin del mundo (TV seriál)
2008 Las tontas no van al cielo (TV seriál)
2002 Clase 406 (TV seriál)
2001 Diseñador ambos sexos (TV seriál)
2000 Carita de ángel (TV seriál)
Locura de amor (TV seriál)
1999 Cuento de Navidad (TV seriál)
Tres mujeres (TV seriál)
1996 La culpa (TV seriál)
1993 Dos mujeres, un camino (TV seriál)
1992 Mágica juventud (TV seriál)
1985 Mujer, casos de la vida real (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky