foto

Marc Punt

  • nar. 21.6.1962 (57 let)
    Antverpy, Flanders, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Bowling Balls
2013 Frits & Franky
2010 Frits en Freddy
2009 Limo
1998 Dief!
1995 She Good Fighter
1993 Ad Fundum

TV seriály

2008 Matrjoški (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
další epizody (10)
2005 Matrjoški (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
další epizody (10)
1997 Diamant (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2014 Bowling Balls
2013 Frits & Franky
1998 Dief!
1995 She Good Fighter

TV seriály

2008 Matrjoški (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
další epizody (10)
2005 Matrjoški (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
další epizody (10)

Producentská filmografie

Filmy

2014 Bowling Balls
2013 Frits & Franky
2010 Frits en Freddy
2009 Limo
1995 She Good Fighter
1993 Ad Fundum
1992 Boys
1991 Yuppies
1989 Blueberry Hill

TV seriály

2005 Matrjoški (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
další epizody (10)
1997 Diamant (TV seriál)

Skladatelská filmografie

Filmy

1992 Boys

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2008 Matrjoški (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
další epizody (10)
2005 Matrjoški (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
další epizody (10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky