foto

John Norrman

  • nar. 19.7.1884
    Kristianstad, Skåne län, Švédsko
  • zem. 11.11.1966 (82 let)
    Stockholm, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1964 Bröllopsbesvär
Wild West Story
1963 Ett drömspel (TV film)
Lyckodrömmen
Sten Stensson kommer tillbaka
1962 Nils Holgersson
1961 Hällebäcks gård
Ljuvlig är sommarnatten
1960 På en bänk i en park
1959 Det svänger på slottet
Får jag låna din fru?
Guldgrävarna
Lejon på stan
1958 Damen i svart
Den store amatören
Körkarlen
Lek på regnbågen
Mannekäng i rött
Musik ombord
1957 En drömmares vandring
Mästerdetektiven lever farligt
Prästen i Uddarbo
1956 Flickan i frack
Tarps Elin
1955 91 Karlsson rycker in
Hemsöborna
Ljuset från Lund
Männen i mörker
Sista ringen
Åsa-Nisse ordnar allt
1954 Herr Arnes penningar
Mladá láska
Salka Valka
Sju svarta be-hå
Storm över Tjurö
1953 Vi tre debutera
1952 Hård klang
Pro žhavou lásku mládí
Åsa-Nisse på nya äventyr
1951 Slečna Julie
1949 Kronblom kommer till stan
1948 Lars Hård
På dessa skuldror
Vart hjärta har sin saga
1947 91:an Karlssons permis
Folket i Simlångsdalen
Försummad av sin fru
Kronblom
Kvarterets olycksfågel
1946 Barbacka
Brita i grosshandlarhuset
Klockorna i Gamla Sta'n
1945 Den glade skräddaren
1944 Dolly tar chansen
När seklet var ungt
Snöstormen
1943 En fånge har rymt
Hon trodde det var han
I brist på bevis
Livet på landet
1942 Flickan i fönstret mitt emot
Livet på en pinne
Sexlingar
Tre glada tokar
1941 Det sägs på stan
Göranssons pojke
Söderpojkar
1940 Stora famnen
1939 I dag börjar livet
Skanör-Falsterbo
1938 Den stora kärleken
Storm över skären
1937 Mamma gifter sig
Ryska snuvan
1936 Familjen som var en karusell
Skeppsbrutne Max
Söder om landsvägen
1935 Äktenskapsleken
1923 Norrtullsligan
Oheň v podpalubí
1922 Kärlekens ögon

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace