foto

Vedrana Božinović

  • nar. 25.4.1976 (43 let)
    Sarajevo, Jugoslávie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Obléhání (studentský film)
2016 Smrt v Sarajevu
2015 Nasa svakodnevna prica
2012 Děti Sarajeva
2006 Nebo iznad krajolika

TV seriály

2002 Viza za buducnost (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace