foto

John Frederick

  • nar. 4.7.1916
    Norwalk, Iowa, USA
  • zem. 11.11.2012 (96 let)
    Palm Springs, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1971 Hlavu dolů
Jennifer on My Mind
Slepý pistolník
Statue, The
1970 Colpo rovente
Kočičko, kočičko miluji tě
1969 Soumrak bohů
1968 Tenkrát na Západě
1963 Kleopatra
1960 13 Fighting Men
1959 Arson for Hire
The Alligator People
1958 Ambush at Cimarron Pass
Seven Guns to Mesa
1957 Escape from San Quentin
Ride Out for Revenge
1956 Emergency Hospital
Hot Cars
Yaqui Drums
1955 A Bullet for Joey
1954 Killers from Space
Sign of the Pagan
1952 The Las Vegas Story
1951 The Scarf
1950 Joe Palooka in the Squared Circle
Prehistoric Women
1944 Song of Russia
1943 A Guy Named Joe
Corvette K-225
The Iron Major

TV seriály

1961 Whispering Smith (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
1958 Mackenzie's Raiders (TV seriál)
Naked City (TV seriál)
1957 Colt .45 (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Restless Gun (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Celebrity Playhouse (TV seriál)
Cheyenne (TV seriál)
Frontier (TV seriál)
Highway Patrol (TV seriál)
Jungle Jim (TV seriál)
Tales of the Texas Rangers (TV seriál)
1954 Mr. District Attorney (TV seriál)
Stories of the Century (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
1953 I Led 3 Lives (TV seriál)
The Pepsi-Cola Playhouse (TV seriál)
Your Favorite Story (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
1951 Adventures of Wild Bill Hickok (TV seriál)
Boston Blackie (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 The Jack Benny Program (TV seriál)
The Web (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace