foto

Sam Bogaerts

  • nar. 7.7.1948 (71 let)
    Kapellen, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Charlie en Hannah gaan uit
2015 Café Derby
2014 Ketamine (TV film)
2012 Tot altijd
2004 Ellektra
Steve + Sky
1997 Sicilia, La
1980 De witte

TV seriály

2017 Generace B (TV seriál)
2015 Professor T. (TV seriál)
2014 Amateurs (TV seriál)
2013 Gent West (TV seriál)
Zuidflank (TV seriál)
2012 De zonen van Van As (TV seriál)
Quiz Me Quick (TV seriál)
2004 Witse (TV seriál)
1999 Flikken (TV seriál)
1998 Recht op recht (TV seriál)
1995 Verdriet van België, Het (TV seriál)
1991 De kotmadam (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky