foto

Gokul

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Rumové pralinky
1993 Nabitá zbraň 1
1991 Bláznivá střela 2 a 1/2: Vůně strachu
1990 Prvotní síla

TV seriály

2010 Hung - Na velikosti záleží (TV seriál)
Zpívej, Rayi (S02E04)
2008 Eli Stone (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2000 Případ pro Sam (TV seriál)
Náhodný čin (S04E11)
1997 Policie New York (TV seriál)
Upstairs, Downstairs (S04E12)
1996 Modrý Pacifik (TV seriál)
1995 Murder One (TV seriál)
1985 Mr. Belvedere (TV seriál)
Otherworld (TV seriál)
1984 Poldové z Hill Street (TV seriál)
Bangladesh Slowly (S05E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace