foto

Olav Riégo

  • nar. 21.4.1891
    Helsingfors, Finsko
  • zem. 25.12.1956 (65 let)
    Stockholm, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1957 Gäst i eget hus
1956 Den hårda leken
Där möllorna gå ...
Ratataa
Skorpan
1955 Enhörningen
Ljuset från Lund
Stampen
1954 Flottans glada gossar
1953 All jordens fröjd
Dansa, min docka...
Göingehövdingen
Kungen av Dalarna
Marianne
Skuggan
Večer kejklířů
Vägen till Klockrike
1952 Adolf i toppform
När syrenerna blomma
Pro žhavou lásku mládí
1951 Letní sen
Leva på 'Hoppet'
Puck heter jag
Rozbouřené moře
Sköna Helena
Tančila jedno léto
Tull-Bom
1950 Kvartetten som sprängdes
Kyssen på kryssen
Medan staden sover
Motorkavaljerer
När kärleken kom till byn
Restaurant Intim
1949 Farlig vår
Stora Hoparegränd och himmelriket
1948 Lars Hård
På dessa skuldror
1947 Det kom en gäst
Dynamit
Nattvaktens hustru
1946 Begär
Brita i grosshandlarhuset
Det är min modell
Kristin kommenderar
Pengar - en tragikomisk saga
1945 Hans majestät får vänta
Trötte Teodor
1944 Mitt folk är icke ditt
Vi behöver varann
Štvanice
1943 Det brinner en eld
Elvira Madigan
Herre med portfölj
I dag gifter sig min man
Katrina
Král smíchu
När ungdomen vaknar
1942 General von Döbeln
Man glömmer ingenting
Sexlingar
To je má hudba
Ungdom i bojor
Vi hemslavinnor
1941 Bara en kvinna
Livet går vidare
Striden går vidare
Så tuktas en äkta man
Tänk, om jag gifter mig med prästen
1940 ...som en tjuv om natten
1938 Goda vänner och trogna grannar
På kryss med Albertina
1937 Ryska snuvan
Än leva de gamla gudar
1936 65, 66 och jag
Bröllopsresan
Flickorna på Uppåkra
Kungen kommer
Äventyret
1935 Smålänningar
Äktenskapsleken
1933 Hemslavinnor
1931 Falska miljonären
Skepp ohoj!
1928 Majestät schneidet Bubiköpfe
Parisiskor
1926 Charleys tant
1925 Hennes lilla majestät
Kalle Utter
1923 Hemslavinnor
Norrtullsligan

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace