foto

Fernando Noriega

  • nar. 18.7.1979 (40 let)
    Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Where the Road Meets the Sun
2008 Enemigos íntimos
Más allá de mí
2006 Efectos secundarios

TV seriály

2013 El Señor de los Cielos (TV seriál)
2010 Morir en Martes (TV seriál)
2007 Se busca un hombre (TV seriál)
2005 Amor en custodia (TV seriál)
Už nikdy víc (TV seriál)
2004 Heredera, La (TV seriál)
Soñarás (TV seriál)
2003 Enamórate (TV seriál)
2001 Lo que callamos las mujeres (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 Noches con Platanito (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky