foto

Jake Silbermann

  • nar. 1.6.1983 (36 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Report
Twelve
2016 Let Me Make You a Martyr

TV seriály

2019 Bull (TV seriál)
Leave It All Behind (S03E14)
2018 The Marvelous Mrs. Maisel (TV seriál)
Let's Face the Music and Dance (S02E06)
Midnight at the Concord (S02E05)
2014 Lovci zločinců (TV seriál)
Místo původu (S04E08)
2011 Dobrá manželka (TV seriál)
Státní záležitost (S03E06)
2008 Super drbna (TV seriál)
Sereno, kde jsi? (S01E15)
1956 As the World Turns (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2019 Charlotte 2

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky