foto

Rosa Vila

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 El cafè de la Marina (TV film)
2009 A la deriva
2007 Atlas člověčenství
2003 Ve městě
2002 Embrujo de Shanghai, El
1998 A la vida, a l'amor (TV film)
1997 Primats
1996 Escenas de una orgia en Formentera
1993 Monturiol, el senyor del mar

TV seriály

2005 Ventdelplà (TV seriál)
2001 Des del Balcó (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)
Homenots (TV seriál)
1998 Laberint d'ombres (TV seriál)
1997 Joc de viure, El (TV seriál)
1996 Cròniques de la veritat oculta (TV seriál)
Rosa, punt i a part (TV seriál)
1994 Estació d'enllaç (TV seriál)
Poble nou (TV seriál)
1982 Teatre (TV seriál)

TV pořady

2007 Memòries de la tele (TV pořad) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky