foto

Joan Carreras

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Miss Dalí
2016 Cervantes contra Lope (TV film)
2013 Un berenar a Ginebra (TV film)
2012 Insensibles
2011 Clara Campoamor. La mujer olvidada (TV film)
2008 Mejor que nunca
2007 Nitbus
2005 Maximální trest
2003 Cala reial (TV film)
1996 El dominio de los sentidos

TV seriály

2016 Ministerstvo času (TV seriál)
Tiempo de lo oculto (S02E11)
2014 El crac (TV seriál)
2011 Kubala, Moreno i Manchón (TV seriál)
2009 Infidels (TV seriál)
2004 De moda (TV seriál)
Porca misèria (TV seriál)
2001 Temps de silenci (TV seriál)
1999 La memòria dels Cargols (TV seriál)
Plats bruts (TV seriál)
1997 La mandrágora (TV seriál) - herec, a.z.
1996 Nissaga de poder (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky