foto

Kira Krejlis-Petrova

  • nar. 1.7.1931 (88 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Strana čuděs
2014 Kuchňa v Pariže
2009 Kitajskaja babuška
Privet, kinder!
2007 Osoběnnosti nacionalnoj podljodnoj lovli, ili Otryv po polnoj
2005 Zajatci mlhy
2004 Imeniny
1999 Tonkaja štučka
1994 Okno do Paříže
Russkaja simfonija
1993 Barabaniada
1992 V toj oblasti něbes
1988 Gněv otca (TV film)
1986 Podsudimyj
Znaju tolko ja
1985 Voskresnyj papa
1983 Kouzlo lásky
1979 Tři muži ve člunu a pes (TV film)
1975 Krůček k lásce
1974 Xenija, ljubimaja žena Fjodora
1973 Kapitan (TV film)
1970 Zelené signály
1969 Mama vyšla zamuž
1960 Rozrušená země
1959 Ssora v Lukašach
Šiněl
1957 Ulice plná překvapení

TV seriály

2012 Iděalnyj brak (TV seriál)
Kuchňa (TV seriál)
Agent osobogo naznačenija (TV seriál)
Institut založnikov (S03E01)
2011 Litějnyj (TV seriál)
Banda (S05E01)
2008 Gaišniki (TV seriál)
2007 Zakon myšelovki (TV seriál)
2006 Junkera (TV seriál)
Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Foto na pamjať (S02E16)
2004 Potěrjavšije solnce (TV seriál)
Agentstvo (TV seriál)
Veďma (S02E22)
2003 Čisto po žizni (TV seriál)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Tretij lišnij (S03E02)
2002 U nas vsjo doma (TV seriál)
2000 Vovočka (TV seriál)
1999 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Dělo № 1999 (S02E25)
1997 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Napitok dlja nastojaščich mužčin (S01E14)

Dokumentární

2015 Něpridumannaja žizň (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky