foto

Vladimir Kosmidajlo

  • nar. 25.4.1962 (58 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Za kulisami
2016 Bravist
2015 Glimmering
Zamok
2014 Process
2013 Je těžké být bohem
2012 Poklonnica
2009 Italians
2008 Alexandr: Něvská bitva
Sad
2007 Rokle
Šekspiru i ně snilos
2006 Pervyj doma (TV film)
Vdoch, vydoch
2005 Italjaněc
2004 Skupina Edelweiss
2003 Ruské impérium: Začátek 3.
Russkij specnaz
2000 Romanovy: Věncenosnaja semja
Text ili apologija kommentarija
1998 Cirk sgorel, i klouny razběžalis
1997 Silna, kak smerť, ljubov
1994 Bulvarnyj roman

TV seriály

2020 Kazanova (TV seriál)
Kazanova v Rossii (TV seriál)
2019 Cvet lipy (TV seriál)
Straži Otčizny (TV seriál)
Něvesta nacionalnoj bezopasnosti (E03)
Uslovnyj ment (TV seriál)
Velikolepnaja pjaťorka (TV seriál)
Čelovek v okně (S02E27)
2017 Inspektor Kuper (TV seriál)
Paděnije (S03E04)
2015 Pogoňa za tremja zajcami (TV seriál)
Čužoje gnězdo (TV seriál)
2014 Leningrad 46 (TV seriál)
Oborotni (E05)
Takaja rabota (TV seriál)
Semja (S01E03)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Syn (S02E11)
Litějnyj (TV seriál)
Gosti iz mraka (S08E28)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
So smertělnym ischodom (S14E35)
2013 Komanda (TV seriál)
Něželatělnyj svidětěl (E02)
Šef (TV seriál)
Gruz (S02E08)
Šaman (TV seriál)
Vypusknicy (S02E07)
2012 Chvost (TV seriál)
Ananas (E37)
Babočka (E35)
Ljubvi vsjo vozrasty... (E34)
další epizody (17)
Kulinar (TV seriál)
Operacija "Orion" (S01E06)
Predatěl (TV seriál)
Vsjo načalos v Charbině (TV seriál)
2011 Narkotrafik (TV seriál)
Vesjoleňkoje voskreseně (E08)
PPS (TV seriál)
Těrritorija (S01E12)
2010 Proščaj, "makarov"! (TV seriál)
Pervyj penalti (E10)
Slovo ženščině (TV seriál)
Vozmezdije (TV seriál)
2009 Silnější než válka (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Těmnota (S03E26)
2008 Dorožnyj patrul (TV seriál)
Poslednij maršrut (S01E05)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Zolotaja strela (S04E01)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Adrenalin (S09E08)
2007 Katěrina (TV seriál)
Posledněje putěšestvije Sindbada (TV seriál)
Zakon myšelovki (TV seriál)
Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 10 (S10E10)
2006 Zaščita Krasina (TV seriál)
Žizň i směrť Ljoňki Pantělejeva (TV seriál)
Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Pitěrskij tranzit (S02E06)
2005 Bratva (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
Labirinty razuma (TV seriál)
Stažjor (E02)
Mistr a Markétka (TV seriál)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Proverka na všivosť (S01E07)
Princessa i niščij (TV seriál)
2004 Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Kollekcioněr (S01E15)
2003 Tajny sledstvija (TV seriál)
Založniki (S03E01)
Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 3 (S06E03)
Episode 6 (S04E06)
Episode 1 (S04E01)
2002 Ljubov imperatora (TV seriál)
2001 Krot (TV seriál)
Agentstvo NLS (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 8 (S03E08)
Episode 7 (S03E07)
2000 Imperija pod udarom (TV seriál)
Ubojnaja sila (TV seriál)
Mera presečenija (S01E09)
Rikošet (S01E02)
Vovočka (TV seriál)
1999 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Ogoň na opereženije (S02E19)

Host

TV pořady

2007 Gončije (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky