foto

Frederick Schrecker

  • nar. 10.1.1892
    Vienna, Rakousko-Uhersko
  • zem. 13.7.1976 (84 let)
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1971 Deviation
1968 Gang v mini
1967 Mozek za miliardu dolarů
1961 Taste of Fear
1960 Beyond the Curtain
1958 Mark of the Phoenix
Women in Love (TV film)
1956 Cizí zásah
1955 Oh... Rosalinda!!
The Master Plan
1954 Johnny On the Spot
The Divided Heart
1953 Innocents in Paris
1950 Murder Without Crime
1949 Třetí muž
1931 Jeho Veličenstvo Krise
1926 Der Feldherrnhügel

TV seriály

1976 Killers (TV seriál)
The Glittering Prizes (TV seriál)
1974 Dial M for Murder (TV seriál)
1972 The Man Outside (TV seriál)
1969 The Liver Birds (TV seriál)
The Mind of Mr. J.G. Reeder (TV seriál)
1967 Man of our Times, A (TV seriál)
1966 The Rat Catchers (TV seriál)
1962 Compact (TV seriál)
1960 The Cheaters (TV seriál)
1959 ITV Sunday Night Drama (TV seriál)
International Detective (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
The Four Just Men (TV seriál)
1957 Television World Theatre (TV seriál)
1956 The Errol Flynn Theatre (TV seriál)
The Trollenberg Terror (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
Lilli Palmer Theatre (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2006 Evolution of the Invasion - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky